LUCKY 2013

Thursday, May 16, 2013

Simple Giveaway by Nabeel Fikree

Assalamualaikum.


Terima kasih bebanyak kepada mereka semua yang dah sudi jadi sponsor untuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree untuk kali ni. Giveaway kali ni dinamakan sebagai Simple Giveaway sebab hadiahnya simple je. Tak lah banyak mana meletop vavavoom pon hehe. Harap mendapat sambutan dari korang sebab senang je nak join. Guna cara kopi dan pasta je!


Simple Giveaway by Nabeel Fikree


Harap giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang. Alang2 kan, bila dah baca tu teruslah join hihi. 


SYARAT-SYARAT :

  1. Follow blog NabeelStories.Com dan jangan lupa follow blog sponsor jugak!
  2. Buat satu entri bertajuk Simple Giveaway by Nabeel Fikree
  3. Sila copy kod yang telah disediakan dan paste pada ruangan HTML entry.
  4. Tinggalkan link pada ENTRY INI sahaja!


NAK TAHU SENARAI HADIAH?
NAK JOIN? JOM KLIK SINI !


♥WiSh mE LuCk!!♥

1 d0akan h0neyz bertuah:

Shammira said...

gud luck..

jemput join contest beauty..

menang set makeup bernilai rm100..

http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/2013/04/chantique-de-mata-beauty-contest.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT@SEGALA YG TERCATAT DI ATAS ADALAH HAK MILIK MISZ HONEYZ