LUCKY 2013

Monday, May 16, 2011

Give Away New Zealands by Missepafazwin



hYe!
h0neyz nak j0in GA fr0m

 Missepafazwin 

due date : 31st May 2011

s0alan Pertama :-
Berapa hari kah Miss Epa dan keluarga melancong ke New Zealands?
hurmmm....
brape hari yea..???
jap3....
h0neyz nak g0dek2 bl0g Miss Epa nie dulu...
aaaaaa.......
haaaahhh....
dah dpt dah jwpnnya...
kat bl0g Miss Epa nie ada Part 1, Part 2, dan Part 3 citer tntang h0lidaynya ke New Zealands...
untuk mengira bilangan hari Miss Epa dan Family ke New Zealands, 
h0neyz nak wat kr0n0l0gi h0liday Miss Epa ke sana...
;-)
Part 1 :-
 24 April 2011 
bert0lak dari Kuala Lumpur, Malaysia -> Christchurch, New Zealands
 25 April 2011 
di Bandar Christchurch
26 April 2011
di Akaroa Habour, South New Zealands
27 April 2011 
Ke Pict0n -> Wellingt0n -> Taupo

Part 2 : 
28, 29 & 30 April 2011
di Taupo
          1, 2 & 3 May 2011
dari Taupo -> Rotarua -> Hamilton -> Auckland

Part 3 : 
4, 5, 6, 7 May 2011
ke Bay of Island di Northland Region
 8, 9 May 2011
Kembali ke Auckland
10 May 2011
dari Auckland -> christchurch -> Pulang ke Malaysia


s0,
selepas h0neyz [+][-][x][/],
h0neyz rasa Miss Epa & family h0liday ke New Zealands selama 16 hari...


s0alan Kedua :-
Jika diberi peluang, negara mana korang paling excited nak pergi?
kalau di beri peluang,
h0neyz nak r0und the w0rld...!!
waaahhh...!!
macam larh kaya sangat kan...
kawen ngn anak raja p0wn bel0m tentu b0leh taw...
hahaha...
tapi...
negara yg sangat2 h0neyz xcited nak gi semestinya


Australia...

dari kecik lagi h0neyz teringin sgt nak gi Australia...
xtaw larh kenapa...
maybe sebab ada k0ala bear yg sangat ch0mey tue k0wt...


kat Malaysia kan xde k0ala bear yg ch0mey camnie...
huhuhu...
sampai h0neyz termimpi2 nak gi Australia taw...
mmg xcited gler arh...
tp xde rezeki lg nak sampai sana...
InsyaAllah...
nnt bila ada peluang,
h0neyz pasti akan jejakkan kaki ke sana...
dpt gi h0neym0on kat sana p0wn best gak kan...!!
hahaha...

0k...
that's all...
;-)

h0neyz nak tag :-
Haiza
Lissa
Lady Ainaa

♥WiSh mE LuCk!!♥

1 d0akan h0neyz bertuah:

miss epa said...

thanks join dear! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT@SEGALA YG TERCATAT DI ATAS ADALAH HAK MILIK MISZ HONEYZ